Sportwandelgroepen voor LHBTI'ers

DGLA start in september 2017 twee sportwandelgroepen: één in Oost en één in Nieuw-West. De sportwandelgroepen zijn voor LHBTI’s die willen sporten én nieuwe mensen willen leren kennen.

GLA is een bruisende atletiekvereniging voor LHBTI’s in Amsterdam. De sportwandelaars leren hierdoor veel meer mensen kennen.

Doelgroep

De sportwandelgroepen zijn voor LHBTI’s van alle leeftijden. Een goede conditie is niet nodig. Die krijg je vanzelf als je elke week meedoet. De groepen zijn voor mensen die wel van sporten houden maar niet van hardlopen. De wandelgroepen zijn ook voor hardlopers die vanwege ouderdom of gezondheidsklachten niet meer kunnen hardlopen.

Doel

Dit experiment is voor DGLA geslaagd als er eind 2017 twee actieve en levendige sportwandelgroepen draaien waar 20 tot 50 LHBTI’s enthousiast aan meedoen. Door de groepen verbreden de deelnemers hun netwerk en voelen ze zich minder alleen.

Periode

September – eind december

  • Oost: start woensdagavond 20 september 2017 van 19.00 tot 20.30 uur vanaf de atletiekbaan AV'23, Radioweg 89, Amsterdam-Oost
  • Nieuw-West: start zaterdagochtend 23 september 2017 van 9.30-11.00 uur vanaf de atletiekbaan AAC, Willinklaan 7, Amsterdam-West

Als deze proef slaagt, neemt DGLA het sportwandelen op in het reguliere programma.

Contact

DGLA
Annemies Gort (voorzitter)
06-18631791
dgla.sportwandelen@gmail.com

www.dgla.nl

Blogs over dit experiment:


Delen