03 oktober 2017

Aan de slag

Op 13 juli ontving ik het verheugende bericht dat mijn experiment is gehonoreerd! Fantastisch natuurlijk en wat voel ik me blij. Ik heb een reactie gestuurd naar Marijke Andeweg en haar hartelijk bedankt. Het doet me zo goed om te merken dat mijn initiatieven en aanbod worden beloond met deze mogelijkheid en ik mijn bijdrage kan leveren en kan samenwerken in dit project.

In dezelfde week heb ik gereageerd op een vacature bij Pakhuis De Zwijger: Stage Programmamaker Eenzaamheid. Ik hoop op een contact zodat ik ook in hun verdere activiteiten een rol kan spelen door mijn kennis te delen. Naar aanleiding daarvan telefonisch contact gehad met Jitske, één en ander uitgewisseld en afspraken gemaakt.

Ik ben nu bezig met het lezen van de stukken en de acties die worden gevraagd in aanloop naar het starten van mijn cursus. Aan de slag!

Dit blog is onderdeel van Cursus Creatief Leven


Delen