03 oktober 2017

Voortvarend en met plezier

Zo ervaar ik de contacten met de mensen in het projectteam Aanpak Eenzaamheid Amsterdam. In het voorbereiden en uitvoeren van de verschillende activiteiten is er beslist een enthousiasmerende samenwerking en goede samenspraak.

Ik lever een bijdrage op 25 september op de bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger waar ik één van de ervaringsdeskundigen ben die haar verhaal deelt met belangstellenden. Zo wordt de drempel lager en kunnen we het taboe op eenzaamheid bespreken en hopelijk wegnemen. Dit onderdeel is te vinden op de website van PDZ. Omdat ik als Coach bij Eenzaamheid de cursus Creatief Leven aanbied in het kader van Aanpak Eenzaamheid Amsterdam hoop ik mensen te kunnen inspireren de stap te zetten om zelf in groepsverband de situatie van eenzaamheid te veranderen naar weer volop deelnemen aan het leven.Een dag later vertel ik weer over inzichten en eigen ervaringen met eenzaamheid en de aanpak die ik bied. Ditmaal in de rechtstreekse uitzending van Radio Steunkous om 14.00 uur vanuit Pakhuis De Zwijger waar Marjolein Onvlee mij interviewt. Maar eerst de aftrap op 21 september in het Rijksmuseum van Coalitie Erbij. Ik hoop vele nieuwe collega’s daar te ontmoeten!Groet,Henriëtte del Prado

Dit blog is onderdeel van Cursus Creatief Leven


Delen