04 oktober 2017

September is voorbij gevlogen #blog 3

September is werkelijk voorbijgevlogen. Inmiddels hebben we de startbijeenkomsten van de gemeente gehad en ook daar interessante contacten gelegd voor mogelijke samenwerkingen/uitwisselingen. We werken nog steeds samen met Welzijn op recept (maar kost dit ook veel tijd om alle contacten te leggen en te onderhouden).

Ook hebben we weer een aantal fysiotherapeuten en dierenartsen gesproken. Het hing er bij die laatste twee maar weer net vanaf met wie we spraken. De huisbezoeken staan gepland voor de komende weken. Daar kijken we erg naar uit omdat dit het contact met onze senioren nog persoonlijker maakt!
 

Minder snel
Het gaat allemaal niet zo snel als we gehoopt hadden. Je merkt dat 3 maanden best kort is en dat de aanlooptijd voor senioren soms wat langer is. We merken dus nu nog niet “genoeg” van onze contacten met de drie partijen. Dat wil niet zeggen dat dat niet komt, maar dat dit soms wat meer tijd nodig heeft. Hier merken we toch ook weer dat veel senioren drie contactmomenten nodig hebben om zich aan te melden. Hier blijven we op inspelen door zichtbaar te zijn op veel plekken door middel van free publicity in bladen en kranten, folders te verspreiden en aanwezig te zijn op lokale events.

Onze doelgroep blijft gelukkig immer enthousiast. Op 4 oktober vieren wij met hun ons 5 jarig jubileum, want zij zijn toch degene waar we het voor en door doen.

Zoals gezegd starten we nu dus 'officiëel' met de huisbezoeken en zullen we alles wat we daarvan leren weer meenemen voor de volgende ronde.

Dit blog is onderdeel van OOPOEH


Delen