19 oktober 2017

Blog 3: Lancering Amsterdam Bubble Challenge

In Pakhuis de Zwijger wilden we met een BIG BANG de Amsterdam Bubble Challenge (ABC) lanceren. In onze fantasie zagen we de volle zaal van Pakhuis op de openingsavond van de Week tegen Eenzaamheid al sinaasappels hooghouden en duimworstelen met elkaar.

In het plenaire gedeelte deed ik nog wel een challenge met moderator van de avond Bahram Sadeghi, maar in de deelsessie waren er maar zo'n 10 mensen.

Positief
Als wij zelf mensen vragen mee te doen, gebeurt dat wel en zijn de reacties erg positief. Maar hoe kunnen we nog meer uitnodigend zijn? Of zijn de uitdagingen te ver buiten de comfortzone van Amsterdammers?
Hier zullen we op door experimenteren komende tijd. Iedereen die het leuk vinden om zelf uitdagingen aan te gaan en/of te bedenken is van harte uitgenodigd om de Amsterdam Bubble Challenge in te zetten in hun eigen praktijk.
Hiervoor is al belangstelling getoond door Gwen van Zaane van het experiment de Rebllenclub en door Romy Rigter van de Stadsschouwburg. Dieuwer Duijf van het Danspaleis had een prachtig voorstel voor een nieuwe challenge: "Vraag het favoriete dansnummer van een onbekende, speel het af op je telefoon, pak elkaars hand en dans er samen op."
Deze hebben we opgenomen op de website https://www.bubblechallenge.nl/challenges

 

Dit blog is onderdeel van Amsterdam Bubble Challenge


Delen