06 november 2017

We pakken door!

Wat is het alweer snel donker! Moeten we al handschoenen aan? Het begint toch wel kouder te worden op de fiets.... Deze uitspraken kwamen veelvuldig voor de afgelopen week in De Stadsschouwburg Amsterdam.

Alle signalen zeggen ons dat de winter in aantocht is. Een periode van kou en donkere dagen, maar ook een periode van gezelligheid en warme momenten met elkaar. Dit gegeven, en het feit dat voor velen in onze samenleving deze warmte en gezelligheid niet zo evident is, doet ons meer en meer stilstaan bij de urgentie van de Aanpak Eenzaamheid en daarmee de relevantie van ons experiment op kerstavond.

Eettafel

Met enorm veel enthousiasme zitten we momenteel in 'de doorpak-fase'. Warme wanten aan, hollen en zeker niet stilstaan! Het is leuk om te vertellen dat wij voor de aankleding van onze eettafel in gesprek zijn geraakt met Sara Bruinsma. Sara is betrokken bij het experiment in de Pijp en Rivierenbuurt waarbij er een caravan in verschillende buurten stond en waar men het gesprek aanging met de buurtbewoners over Eenzaamheid. We gaan nog niet verklappen op welke manier wij samenwerken maar visueel wordt het wel!

Aanschuiven

Daarnaast zijn we steeds verder in gesprek met externen over de theatrale invullingen tussen de diverse gangen bij het diner, en de line up krijgt steeds meer vorm. We zijn druk in gesprek met onze doelgroep, en de aanmeldingen voor ons diner stromen binnen. Om de ultieme mix te laten ontstaan tussen bezoekers die vaker de Stadsschouwburg betreden en mensen die wellicht niet vaak of nog nooit bij ons binnen zijn geweest, hebben we ook 25 unieke kaarten voor het diner in de vrije verkoop gedaan. Dit zijn combitickets voor het diner en het programma De Alternatieve Nachtmis na het diner. Mocht je het leuk vinden om aan te schuiven bij ons ontmoetingsdiner, en vervolgens De alternatieve Nachtmis bij te wonen, kijk dan even op de website van de Stadsschouwburg Amsterdam. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar!

Tot de volgende blog!

 

Dit blog is onderdeel van De Alternatieve Nachtmis


Delen