21 november 2017

De basis is gelegd

Wat is de tijd snel gegaan! Qua officiële tijd zit ons experiment erop. We hebben in de laatste weken behoorlijk wat huisbezoeken uitgevoerd bij zowel nieuwe OOPOEH’s als mensen die al wat langer bij ons lid zijn om te horen wat de behoeften zijn en hoe we deze mensen nog beter kunnen helpen.

Onder het genot van en kopje koffie en iets lekkers, bij de mensen thuis, blijkt vaak wat een oppashond kan bijdragen zowel op fysiek als mentaal gebied. Wij vonden het fijn om te horen dat mensen blij zijn met de hulp die wij ze bieden.

Kennismakingen

Soms werden er ter plekke al kennismakingen aangevraagd en hebben we de eerste matches al gemaakt!
Of we het experiment geslaagd vinden? Ja dat denk ik wel. We hebben goede contacten gelegd met de beoogde partijen zoals Welzijn op Recept in de verschillende stadsdelen, diverse fysiotherapeuten en dierenartsen.

Enthousiasme

Het is elke keer weer fijn om te merken dat er wel enthousiasme voor ons initiatief is en dat je met de juiste mensen een eind komt.
Qua tijd voelt het nog niet of we er zijn. De basis is nu gelegd en ik vermoed dat we daar in de komende tijd nog de vruchten van gaan plukken in de vorm van nog meer nieuwe OOPOEH’s en succesvolle matches.

Voor ons stopt het experiment dan ook niet. Wij gaan de komende tijd blijven kijken hoe we meer mensen kunnen bereiken, hoe we contacten kunnen onderhouden met relevante partijen en hoe we zo nog meer Amsterdamse OOPOEH’s blij kunnen maken met een lieve oppashond.

Dit blog is onderdeel van OOPOEH


Delen