30 november 2017

Daar wordt aan de deur geklopt...

December staat voor de deur, en dat betekent dat we over nog minder dan een maand al aan tafel gaan bij het kerstdiner in de Stadsschouwburg Amsterdam.

De organisatie verloopt goed, en alles krijgt steeds meer vorm. Qua theatrale invullingen kunnen we met heel veel plezier verklappen dat we samenwerken met ZID Theater. We hebben al een aantal creatieve brainstormsessies achter de rug, en het belooft een hele leuke en zeker ook een hele mooie avond te gaan worden.

Aanmeldingen

Zoals we in onze vorige blog vertelde, loopt het met de aanmeldingen erg goed en momenteel zitten we in de fase waarin we ook persoonlijk contact opnemen met alle deelnemers van het diner, om hen te informeren en nog meer te enthousiasmeren. Aangezien mijn collega en ik natuurlijk op de avond zelf druk bezig zijn met alle organisatorische zaken, hebben wij vorige week al het diner mogen voorproeven. Hierbij was ook onze begeleider vanuit de Gemeente Amsterdam aanwezig. Vele kleine versies van de gerechten die op 24 december op tafel komen, kwamen langs en we hebben lekker zitten smullen! Wij hebben er zin in en kunnen haast niet wachten!

Ik houd het vandaag iets korter dan normaal, want er is werk aan de winkel!

Dit blog is onderdeel van De Alternatieve Nachtmis


Delen