ABCDate

Bewoners
Gemeente Amsterdam
Kennis en onderzoek
Maatschappelijk
Ondernemers
Technisch innovatief
Veilige contactbemiddeling met een landelijke dekking voor mensen met een verstandelijke beperking.
Stedelijk
Centrum
West
Nieuw-West
Zuid
Oost
Noord
Zuidoost
Psychische beperking
Licht verstandelijke beperking
LHBTI+
Alleenstaande
Niet westerse achtergrond
Jongeren
Ouderen
Mantelzorgers
Fysieke beperking
Met ABCDate halen zorgorganisaties in Amsterdam een veilige en betrouwbare methode in huis om hun cliënten nieuwe mensen te laten ontmoeten. Nu hebben bewoners vaak losse abonnementen bij kleine, lokale dating- of contactbureaus of bij landelijke datingwebsites voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij sommige zorgorganisaties is er een interne contactbemiddeling met een eigen website opgetuigd. In de praktijk blijkt dat er bij de bestaande mogelijkheden vaak weinig te kiezen valt voor de bewoners. Met ABCDate Amsterdam kunnen mensen zowel in Amsterdam daten als gebruik maken van de landelijke dekking die ABCDate heeft.

ABCDate Amsterdam biedt naast een volledig aangepaste website ook diverse vormen van praktijkondersteuning als ontmoetingsavonden, trainingen en datebegeleiding. De deelnemende organisatie geeft met ABCDate mensen met een verstandelijke beperking meer kansen en mogelijkheden op het gebied van vriendschappen, daten, relaties en seksualiteit. Met ABCDate beschikt men over een veilig en gebruiksvriendelijk systeem en een jarenlange ervaring op het gebied van bijzondere contactbemiddeling. Voor de begeleiders is ABCDate.nl een handige website om de cliënt te helpen bij het uitbreiden van de sociale contacten, desgewenst ook met mensen buiten de eigen organisatie. ABCDate.nl kan bovendien voorzien worden van tal van speciale e-learningmodules rondom relatievorming, weerbaarheid, seksualiteit, reizen en omgaan met geld.
Het team van ABCDate bestaat uit psychologen, seksuologen, pedagogen en software-ontwikkelaars speciaal voor mensen met verstandelijke beperkingen. Zij helpen u graag op weg!
0348-743272
Jacques de Wit
Jacques de Wit
info@abcdate.nl
Aanmelden bij aandeelhouder