De Ouderenlijn

Maatschappelijk
Een sociaal initiatief dat ouderen op een veilige en vertrouwde manier met elkaar in contact brengt voor een fijn gesprek.

De Ouderenlijn is bedoeld om u en de vele andere Nederlandse ouderen met elkaar te verbinden. Op deze manier kunt u nieuwe sociale contacten opdoen om de eventuele eenzaamheid te verlichten.
Stedelijk
Ouderen
Een maatschappelijk en sociaal initiatief waardoor ouderen op een veilige en vertrouwde manier met elkaar in contact komen voor een fijn gesprek.

De Ouderenlijn is speciaal in het leven geroepen om sociale contacten onder ouderen te doen toenemen en eventuele eenzaamheid terug te dringen. Zoals u vast weet is er zeer terecht steeds meer media aandacht voor het missen van sociale contacten onder ouderen die weinig tot geen bezoek krijgen en zelfs met niemand eens een praatje kunnen maken.

Doel
De Ouderenlijn is bedoeld om u en de vele andere Nederlandse ouderen met elkaar in contact te brengen en op deze manier de eventuele eenzaamheid te verlichten.

Ook voor diegenen die het gewoon leuk vinden om regelmatig een gezellig en leuk telefoongesprek te voeren is De Ouderenlijn een veilige en leuke uitkomst.
+31 6 22 1535 22