19 maart 2018

Voor aandeelhouders: vul je ontbrekende gegevens op de website in!

Om elkaar als netwerk beter te kunnen vinden en kennis/contacten uit te wisselen willen we jullie vragen om de informatie over je organisatie zo volledig mogelijk in te vullen.

Beste aandeelhouder,

 

Wat fantastisch dat je aandeelhouder bent van het Netwerk Eenzaamheid Amsterdam! Als netwerk willen we graag kennis en contacten uitwisselen en daar is de website een heel praktisch middel voor.

Om elkaar nog beter onderling te kunnen vinden en het netwerk optimaler in te zetten is het belangrijk dat iedereen de informatie over de organisatie waar hij/zij werkt zo volledige mogelijk in te vullen.

Dan kan er gerichter worden gezocht naar organisaties met raakvlakken ofwel aanvullingen op de eigen organisatie, zodat er nog meer kan worden samengewerkt.

 

Hoe werkt het?

  1. Klik op 'login' op de website van het Amsterdams Netwerk Eenzaamheid

  2. Log in met je emailadres en wachtwoord in (als je je wachtwoord niet meer weet, klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’, zodat je een nieuw wachtwoord kunt instellen)

  3. Klik op ‘Contact beheer’

  4. Klik op ‘Aandeelhouder (gegevens) wijzigen’ en vul de ontbrekende informatie in

    • Vul a.u.b. alle velden in!

Als het niet lukt om de informatie op de pagina van de website te zetten mag je de gegevens ook mailen naar Judith Jonker (judith.jonker@amsterdam.nl).

Alvast bedankt!

 


Delen