06 februari 2019

Aandeelhouder stelt zich voor: KOPPL

Deze maand stelt KOPPL zich voor aan het Amsterdams Netwerk Eenzaamheid. Oprichter Marnix Kistemaker vertelt waarom de organisatie aandeelhouder is geworden van het netwerk.

Wat is de kracht van KOPPL?

Wat KOPPL zo sterk maakt is de eenvoud en het overzicht met de Amsterdammer centraal.
Ik leg graag uit hoe we dat doen. De oprichters van KOPPL zijn gestart vanuit de behoefte aan overzicht in dat gigantische aanbod van organisaties en initiatieven die kunnen helpen.
KOPPL is een laagdrempelig digitaal hulpmiddel dat voor iedereen te begrijpen is. We koppelen jouw vraag in drie simpele stappen terug aan een organisatie en initiatief in de buurt. Heb je een organisatie gevonden, dan kun je zelf kiezen of de organisatie jou terugbelt of dat je zelf contact opneemt.
Je kan KOPPL gebruiken via KOPPL Zuilen op publieke locaties zoals buurthuizen of bibliotheken en binnenkort ook op andere manieren.
Omdat we dit samen met Amsterdammers maken, is KOPPL gemakkelijk te gebruiken. Ongeacht of je laaggeletterd, minder digitaal vaardig of een andere taal spreekt.

 

Waarom zijn jullie aandeelhouder geworden?

We hielpen al veel Amsterdammers bij het vinden van hulp of activiteiten in de buurt. Wij hebben als missie om dat voor iedere Amsterdammer toegankelijk te maken. Als aandeelhouder kunnen we makkelijker samenwerken en nog meer Amsterdammers helpen.

 

Wat is jullie aandeel aan het netwerk?

KOPPL zorgt dat je gemakkelijk hulp of activiteiten kan vinden. We koppelen Amsterdammers op een laagdrempelige manier.
Je kan KOPPL in bijna heel Amsterdam gebruiken en we bouwen momenteel hard aan de bereikbaarheid van KOPPL in Amsterdam, elke maand helpen we meer en meer Amsterdammers.

 

Wat is jullie succesfactor en waar lopen jullie (nog) tegen aan?

Onze succesfactor is zeker dat wij de Amsterdammer centraal zetten. Dat klinkt afgezaagd, maar is zeker niet makkelijk. Via KOPPL 'wil je samen met iemand iets doen of ondernemen’.
Jij kiest zelf, wij maken de keuze heel makkelijk. Binnenkort kan je KOPPL overal en in heel Amsterdam gebruiken. Door de samenwerking binnen het Netwerk kunnen we alle Amsterdammers snel helpen. Wij en het Netwerk zijn er voor iedereen.

Wil je meer weten of heb je vragen? Kijk op www.koppl.nl of stuur een mailtje aan info@koppl.nl


Delen