18 maart 2019

Uitnodiging Dans VanHarte

Graag nodigen wij u als mede-aandeelhouder van het Amsterdams Netwerk Eenzaamheid uit om samen met ons 1000 Amsterdamse eenzame ouderen een fantastische avond te bezorgen. Ouderen uit uw netwerk zijn van harte welkom.

 

Dansen doe je samen en eten verbindt!

Resto VanHarte en Het Danspaleis slaan de handen ineen en organiseren samen circa tien diner dansants in Amsterdam. Elk diner dansant start met een swingend dansfeest met muziek ‘van toen’ en eindigt met een heerlijk driegangendiner. Bij elke editie van Dans VanHarte staat de ontmoeting centraal, immers dansen doe je samen en eten verbindt. Alle 60 plussers in de regio Amsterdam zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden voor een onvergetelijke middag en avond.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van Dans VanHarte: https://youtu.be/lWGocutGI7o.

Dans VanHarte vindt plaats op verschillende locaties in Amsterdam. De eerstvolgende Dans VanHarte vindt plaats op 11 april Calvijn College op Pieter Calandlaan 3 in Amsterdam Nieuw-West. Kijk op www.restovanharte.nl voor meer data en locaties. Per Dans VanHarte wordt een eigen bijdrage gevraagd van 7,50 euro. Met stadspas is het 5 euro. Het is noodzakelijk om te reserveren via de website (gratis) of de reserveringslijn van Resto VanHarte op 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Dans VanHarte wordt mede mogelijk gemaakt door Redevco.

Resto VanHarte nodigt u via deze weg uit om bovenstaande informatie te verspreiden naar ouderen binnen uw netwerk. Het is ook mogelijk om zelf een reservering aan te maken voor een persoon of groep binnen uw netwerk. Voor groepen tot 10 personen kan dat via de website of reserveringslijn. Neem voor reservering van grote groepen of voor meer informatie contact op met Renske Westerhof via r.westerhof@restovanharte.nl of 0627270062 en Judith van Uden via judith@hetdanspaleis.com of 0649535790.


Delen